“The Sun” ka arritur në mënyrë ekskluzive të marrë disa prej fotove që do të jenë pjesë e kalendarit për vitin 2012.

Format trupore të 31 vjeçares janë mjaft tërheqëse dhe pritet që kalendari të ketë kopje të mëdha të shituara që do të përkthehen gjithashtu në fitim për Brook.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here