Galeria “Julien”s Auction” në Los Angeles nga data 1 deri 4 dhjetor do të nxjerrë në ankand foto të Marilyn Monroe kur ka qenë tëpër e re, vetëm 19 –vjece.

Fotot janë bëra nga fotografi Joseph Jasgur.

Në këtë ankand do të jetë dhe fotoja e Cecil Beaton, një nga më të preferuarat e Marilyn-it, e cila cmimin fillestar do ta ketë 80 mijë dollarë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here