3Është ndër femrat më simpatike të ekranit shqiptar, e cila mundohet gjithmonë që të jetë e bukur me thjeshtësinë dhe ëmbëlsinë që e karakterizon.

Shkruan Kosovarja, e cila me këtë rast dhe për fansat e saj të shumtë përzgjodhi këto foto , të cilat flasin më shumë se fjalët.

Ja, vlerësoni dhe ju / Kosovarja/1

2

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here