Gjithnjë e më shumë ato po preferojnë të shfaqen me bebet e tyre në krah. Në fakt ngjan sikur edhe në këtë fushë po kërkohet që femrat më të famshme të botës së artit të bëjnë garë.

Nga Willow Hart e Flynn Bloom tek Harper Seven Beckham. Disa media të huaja kanë arritur deri aty sa të vendosin edhe sondazhe online në lidhje me fëmijën më të mirë të një aktoreje apo këngëtareje.

Ëilloë është fëmija i Pink dhe Carey Hart; Flynn quhet fëmija i Miranda Kerr dhe Orlando Bloom; Haven Garner është fëmija i Jessica Albas; Haper Seven është fëmija i Victoria dhe David Beckham ndërsa Harper Grace dhe Gideon Scott është i Neil Patrick Harris e David Burtka.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here