Foto e rrallë e familjës së Presidentit ThaçiKa një vit që Hashim Thaçi është bërë president i Republikës së Kosovës.

Familja e ngushtë e Thaçit përbëhet nga bashkëshortja Lumja dhe djali Endriti, ndërsa ai në fshatin e tij të lindjes ka edhe pjesën tjetër të familjes, prindërit dhe vëllëzërit.

Por në një fotografi që duket se është shkrepur vite më parë,e në të cilën shihet Presidenti Thaçi bashkë me zonjën e parë dhe djalin e tyre.

Fotografia nuk dihet saktësishtë se në cilin vit është bërë por duket se ka kogja vite, pasi ai bashkë me familjen duken krejt ndryshe./magazina/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here