Foto e Paul Walker dhe Vin Diesel po përhapet me shpejtësiNjë fans i aktorit të ndjerë, Paul Walker, ka bërë këtë foto si një homazh.Fotoja përkon me fjalimin emocional të aktorit Vin Diesel në MTV Movie Awards.

Në foto shihet aktori i serive “Fast and Furious”, Vin Diesel, i mbështetur në një makinë, ndërsa pranë i qendron silueta e Walker.

Aktori Paul Walker humbi jetën në një aksident nëntorin e vitit 2013.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here