Sic është traditë, cdo vit kandidatet për Miss SHBA mblidhen në Las Vegas.

Dy javë përgatitjesh midis fotografëve, angazhimeve sociale dhe argëtëtimeve para mbrëmjes filane më 3 qershor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here