Ishte thënë se kompozitori i njohur shqiptar në mungesë të këngëtares Elvana Gjata, pasi ajo është e impenjuar në spektaklin “Dancing With The Star”, do të punonte me këngëtaren kosovare Nora Istrefi.

Dhe, si duket kjo po bëhet realitet, siç e shohim edhe në foto, ku këngëtarët kanë qenë së bashku në një koncert në diasporë.

Të shohim se si do t’i ecë ku bashkëpunim koncertesh Norës dhe Florit?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here