Këngëtari dhe kompozitori i njohur Flori Mumajesi duket se është disi i nervozuar me ata kompozitorë të tjerë të cilët flasin keq për muzikën që ai bën, raporton portali Indeksi online.

Se me kë e ka pasur konkretisht kompozitori dhe këngëtari, këtë nuk e dimë ende, por nga ajo çfarë ka shkruar ai në Facebook duket mjaft i nervozuar.

“Pse gricesh kot? Shiko punën tënde dhe dëgjo çfarë bëjmë ne ahengxhinjtë, që të mbijetosh në treg. Gjysma e këngëtarëve që nuk mundemi t’u bëjmë këngë ne, vijnë te ty dhe të kërkojnë këngë si ato që bëjmë ne”, ka reaguar Flori në profilin e tij në Facebook.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here