T`i këndosh muzikës “Tallava”, duke fshehur fytyrën pas një Ipod-i. Është fenomen i njohur tashmë.

Të gjithë e dinë vendin ku dëgjohet, por shumë pak e pranojnë se e pëlqejnë. Pas suksesit në “Top Fest 8”, Flor Mumajesi bën një “kthesë të fortë” në krijimitarinë e tij.

Dy ditë pas natës magjike, ku Flori rrëmbeu çmimin e internetit, fansat e tij kanë dëgjuar këngën e tij të re “Dashuria”, njofton TCH. .

Kënga që shpesh është komentuar me nota negative, deri në mesdite kishte mbledhur mbi 12 mijë klikime.

 

Gjithesesi duhet të presim ende, nëse Flori do t’i rikthehet muzikës së tij, pop dhe dance, për të kuptuar besnikërinë ndaj rrymës apo për të vërtetuar se ai e ndryshon shpesh stilin e këngës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here