Flori lëshon këtë sinjal për Ledri Vulën Për çfarë bëhet fjalë?..Si duket “Ajo nuk ma la” dhe “Beautiful”” do të pasohen me një tjetër bashkëpunim mes Ledri Vulës dhe Flori Mumajesit.

Dyshja e suksesshme që rezultoi e tillë edhe në bashkëpunim, nëpërmjet disa komenteve të shkëmbyera mes tyre, kanë zbuluar se do të sjellin edhe një tjetër bashkëpunim, ndoshta duke parë edhe suksesin e dy këngëve të para.

Në atë të radhës ndoshta mbetet për t’u zbuluar enigma e këngës së parë dhe të kemi të bëjmë me titullin: “Ajo ma la”./in/Flori lëshon këtë sinjal për Ledri Vulën

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here