Disa prej këngëtarëve më “In” për momentin në trojet Shqiptare e më gjërë si: Flori, Elvana, Yllka, Teuta, Lyrical Son, Julka, Vedati dhe Vesa Luma do të vijnë me një projekt të përbashkët.

Yjet që ne i kemi quajtur si “Bashkëpunimi i IN-ëve” do sjellin për adhuruesit e tyre dhe shikuesit e Klan Kosovës këngën “Jemi Një”.

Bashkëpunimin do keni mundësi ta shihni së shpejti bën të ditur Vesa në faqen zyrtare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here