Shumica e revyve për sezonin e verës kanë ndjekur trendin e stilit të flokëve të drejta, të rrafshëta dhe moderne.

Meqenëse ka stile shumë të bukura të flokëve me gjatësi mesatare për të zgjedhur, është lehtë që vetëm duke shikuar të zgjidhni stilin e flokëve që i përshtatet dukjes dhe karakteristikave të fytyrës suaj.

Pavarësisht nëse do t’i mbani të lidhura apo të lëshuara, flokët me gjatësi të mesme ofrojnë mundësi të shumta dhe të ndryshme eksperimentimi, si edhe mund të rregullohen shpejtë për çfarëdo rasti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here