Vera po afrohet dhe gratë sigurisht që kanë filluar të ndryshojnë gardarobën e tyre, duke ndjekur trendin më të fundit të veshjeve.

Por gjithmonë lind dëshira për të ndryshuar edhe look.

Në këtë rast nuk ka asnjë më të mirë se të lësh përshtypje me flokët.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here