Edhe aktori i mirënjohur, Timo Flloko, si çdo premierë tjetër që e ndjek me shumë pasion, nuk ka lënë t’i shpëtojë as kjo shfaqje.

Tek llozhat e Teatrit Kombëtar, ai ka qenë i shoqëruar nga zv/ministrja e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Suzana Turku me të cilën ka këmbyer jo pak biseda.

Madje, siç shihet edhe nga ky imazh, bashkë mund të kenë komentuar edhe rolet apo aktorët në skenë.

Nga sa shihet, Timo ka rrudhur pak mimikën, dhe Suzana po ashtu. Vallë ka ndonjë gjë që nuk shkon me shfaqjen? Në fakt, të dy personazhet shquhen për kriticizmin e tyre./Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here