Këngëtarja Flaka Krelani, ka vendosur që gjatë këtij viti të mos marrë pjesë në asnjë festival qoftë në Kosovë apo edhe në Shqipëri.

Ajo arsyeton këtë me angazhimin e saj në studime dhe realizimin e disa planeve që kanë të bëjnë me sektorin e ekonomisë, profesion të cilin është duke e studiuar, shkruan ‘Zëri’.

“Punët në profesionin të cilin jam duket e studiuar po më marrin mjaft kohë, andaj nuk po mund të jem aktive edhe në fushën e këngës. Madje, kam vendosur që këtë vit të mos jem pjesëmarrëse në asnjë festival”, ka thënë Flaka.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here