Flaka Krelani nëna e...Përfundimisht, Flaka Krelani është këngëtarja më eksperimentuese. Ajo guxon të ndryshoj shpesh.

Deri më tani Flaka Krelani ka ndryshuar disa herë modelin dhe ngjyrën e flokëve. Gjithashtu, edhe stilin e veshjes dhe të muzikës.

Flaka Krelani nëna e...

Flaka tani i ka zgjatur flokët deri në fund të shpinës.Me pak fjalë, Flaka është nëna e ndryshimeve./Indeksonline/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here