Flaka Krelani, e cila në këtë periudhë është duke shijuar pushimet, por natyrisht edhe duke vijuar aktivitetin muzikor me koncerte të ndryshme në qytetet bregdetare, zbulon sot për lexuesit e “Bluetooth” pasionin e saj të fshehtë.

Siç duket veç muzikës Flaka ka edhe një pasion tjetër…

Siç e shihni edhe nga foto ajo është shumë e apasionuar pas lojës së shahut. Një lojë kjo që kërkon veç intuitës dhe shumë zgjuarsi.

Me siguri Flaka do të ketë fituar në këtë lojë, përderisa është duke buzëqeshur kaq shumë… Bravo Flaka!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here