Që nuk ka vajzë që të mos bëjë një foto në tualet, është vështirë se gjendet.

Krejt normale në fakt, pas trukut dhe veshjes për të dalë, secila do një konfirmim të punës që ka bërë e pse jo, një memorizim të çastit kur çdo gjë duket perfekte.

Por, në rastin kur vajza është një këngëtare, është më selektive në prezantimin e tyre.

Pasi kjo foto e Fjolla Morinës, vajzës që do medoemos të jetë pjesë e muzikës shqiptare, mund të jetë shumë mirë për albumin personal të saj, por jo për t’u prezantuar tek publiku.

Kështu Fjolla, herë tjetër o zgjidh ambientin e duhur për të pozuar, ose mbaji për vete këto foto…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here