Këngëtarja, Fjolla Morina ka thënë se më mirë rri me burrat e shoqeve se sa me ato.

Këtë gjë Fjolla e ka thënë gjatë një interviste në emisionin “Thumb”. Gjithashtu këngëtarja ka folur edhe Moreana Tarakun dhe të atë çka ndodhi me djalin iranian me të cilin, Morena dilte.

Këngëtarja është shprehur kështu:

“Unë me Morenën jemi shoqe të ngushta dhe ai tipi ishte i sëmurë mendor. S’jam tip që i kqyr burrin asnjërës, s’jam ajo natyrë. Unë më shumë rri me burrat e shoqeve të mia se me ato. Më njofin se kush jam dhe prandaj më lënë të rri me ta pa asnjë problem”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here