Në botën e shoubizit shqiptar nuk ekziston vetëm një Çiljetë, por dy. Edhe ne në Kosovë kemi një vajzë e cila mund të quhet Çiljeta e dytë shqiptare.

Po flasim për bukuroshen Fjolla Morina, e cila nuk i lë anash asgjë këngëtares seksi nga Tirana. Të dyja me përmasa të mëdha, por vetëm me një dallim. Fjolla është beqare dhe Çiljeta është në lidhje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here