Këngëtarja Fjolla Morina është duke e vazhduar garën e saj në spektaklin garues “Dance With Me”.

Deri më tani, asaj i ka shkuar mirë në vallëzim dhe ky angazhim i ri ka bërë që ajo të mos sjellë ndonjë projekt muzikor, që nga vera.”.

Sonte, Fjolla ka postuar një fotografi në “Instagram”, ku shihet se është foto e shkëputur nga spektakli i DWM.

Në imazh vërehej se si ajo kishte hipur mbi dy djem që ishin pjesë e koreografisë!22

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here