Fjolla ekspozon barkunFjolla Morina edhe pse shtatzënë dhe afër lindjes së fëmijës nuk ndalet së ushtruari. Ajo ka postuar një foto në Instagram ku shihet duke vrapuar, derisa ekspozon barkun.

Fanast e kanë pyetur do të lind vajzë apo djal, por ajo nuk iu ka kthyer përgjigje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here