Emelie De ForestTë jesh i famshëm dhe i suksesshëm sigurisht ka edhe anët e veta negative. Duke qenë se je në qendër të mediave, ato do të merren me çdo pjesë të jetës tënde.

Kështu ndodhi edhe me fituesen daneze të Eurovizionit Emelie De Forest. Vetëm pak ka që jo u shpall fituese e tij, aq pak sa ndoshta edhe ajo vet nuk e ka shijuar këtë gjë, shtypi Evropian po komenton për një skandal që lidhet drejtëpërdretj me të.

Bjondja tërheqëse De Forest, flitet se ka inçizuar një video porno me ish të dashurin e saj në shtëpi, dhe me këtë lajm me siguri se do ti humb “lezeti” triumfit të saj, të porsa zgjedhurës si këngëtare më të mirë të Evropës.

Mediat shkruajnë se tashmë ish i dashuri i saj ka vendosur që videon komprometuese ta shes për 200 mijë euro. Ndërsa, De Forest ende nuk është prononcuar mbi këtë çështje skandaloze.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here