Fisnik Ismaili “Baba dhe gjysh në të njëjtën kohë” Në emisionin LEMzA’ me Kiki Rrahmani të Tribuna Channel ku mysafir ishte Fisnik Ismaili rrëfen edhe një detaj shumë interesant.

A do të bëhet ai “Baba dhe gjysh në të njëjtën kohë” kuptojeni përmes linkut në vazhdim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here