Fiona Gllavica “Nusja” seksi e serialit “Çka ka shpija”Seriali vendor “Çka ka shpija” është njëri nga projektet televizive më të shikuara në vendin tonë.Njëri nga personazhet shumë të komentuara në këtë serial është edhe ai u “nuses së Hamdisë”, transmeton Telegrafi.

Ky rol i realizuar nga aktorja Fiona Gllavica ka arritur pëlqyeshmërinë e shikuesve që nga fillimi kur u fut në serial.

Fiona në jetën e përditshme është një femër seksi dhe mund të radhitet në mesin e më të bukurave nga fytyrat televizive në vendin tonë.

Fiona Gllavica “Nusja” seksi e serialit “Çka ka shpija”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here