filmiPas paraqitjes së suksesshme në një festival të New Yorkut, filmi Instanbul Connection me producent Kenan Gurgurovci vjen edhe në Prishtinë.

Filmi “Instanbul Connection” pas premierës që e pati në festivalin e New Yorkut pritet që të vijë edhe në Prishtinë për premierën e tij zyrtare në Kosovë.

Filmi, i cili për temë ka edhe akuzat e Dick Marti, madje njëri prej protagonistëve të tij quhet Marti, është i zhanrit aksion dhe deri me tani është pritur mirë dhe ka marrë edhe mirënjohje nga festivale të ndryshme ndërkombëtare. Në të fundit ai është shpërblyer si filmi me performancën më të shkëlqyeshme në festivalin e New Yorkut, shkruan kultplus

Producent dhe regjisorë i këtij filmit është Kenan Gurgurovci, i cili luan edhe rolin kryesorë në këtë film, derisa skenarist është Femi Halimi.

Pos, Kenanit në film luajnë edhe Halil Ibrahim Kalaycioglu, Nazmi Gocmen, Gold Ag, Nazmi Berisha, Selami Ahmeti, Adem Zhitopotoku, Anjeza Branka, Demush Shabani, Adem Muji, Melisa Demiri, Ibadete Arifit, etj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here