Filmi “Long Way North” do të shfaqet sot në AnibarFilmi “Long Way North” do të shfaqet në Teatrin Istref Begolli me fillim në ora 14:00.

Filmi flet për një vajzë të re që shkon në një aventure epike drejtë Polit të Veriut për të gjetur gjyshin e saj.

Në Pejë do të vjen edhe drejtor artistik i filmit, Lianne-Cho Han. Prezentimi do të përmbajë imazhe dhe prapaskena në bardh e zi, dizajn të karaktereve, dhe skripten e ngjyrave të filmit.

Prezentimi do të mbahet në një ditë pas shfaqjes së filmit Long Way North, të enjten më 18 gusht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here