Këngëtari dhe aktori Justin Timbërllajk, pas rolit në filmin e suksesshëm “The social Network” ka fituar angazhim në edhe një realizim potencial në filmin “Trouble with the Curve”.

Më saktë, ky është projekti i ri i regjisorit dhe aktorit Klint Istvud. Sipas magazinës amerikane “Variety”, në film përshkruhet jeta e një bejsboll lojtarit të ri, të cilin e aktron Justini, dhe gjuetari i vjetër i talenteve të cilin e luan edhe vetë regjisori.

Detalet për fillimin e xhirimit të këtij filmi janë akoma fshehtësi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here