Angelina Jolie është shumë e lumtur që do të ketë debutimin e saj regjisorial në filmin”In the land of flesh and blood ” i cili do të shfaqet në SHBA.

Jolie e ka xhiruar filmin në dy versione, anglisht dhe boshnjakisht, dhe ajo nuk ishte e sigurt se cilën gjuhë producenti do ta përzgjidhte për audiencën amerikane.

Por në fund ajo u gëzua me vendimin e producentit i cili vendosi që filmi të transemtohet në gjuhën origjinale.

Unë jam e nderuar dhe e lumtur që “FilmDistrick” ka vendosur ta shfaq filmin në gjuhën origjinale. Unë kisha shpresuar se amerikanët do të kenë mundësi të shikojnë një film në atë version,” tha Jolie. Ndërsa premiera e filmit pritet të jepet më 23 dhjetor në SHBA.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here