Filmi-dokumentar per Fidel CastroFidel Castro eshte nje kuzhinier i zoti pervecse nje revolucionar i lindur.

Ish lideri i Kubes komuniste shfaqet ne nje dokumentar te drejtuar nga Estela Bravo. “Anecdotas sobre Fidel” eshte dokumentari i shfaqur ne Festivalin Nderkombetar te Havanas.

Ne kete dokumentar jane futur pjese te realizuara nga intervistat e vitit 1996 dhe 2000, te cilat nuk jane shfaqur ne dokumentarin paraardhes, “Fidel, la historia no contada”.

Ne gjithe sekuencat, Fidel Kastro shfaqet si nje komandant i vertete, gje te cilen e ka konfirmuar edhe gjate viteve te tij ne krye te pushtetit, ku ka drejtuar vendin me nje dore te hekurt./tch/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here