“Kthimi në të ardhmen” mbush 25 vjet nga krijimi i tij. Kasti i filmit të drejtuar nga Michael J. Fox me regjisorin Robert Zemeckis do të festojë 25 vjetorin.

Më 25 tetor do të mbahet një event në Nju Jork ku Universal Studios Home Entertainment do të bashkojnë kastin e producentëve të tre filmave dhe të gjithë të ftuarit do të përjetojnë një udhëtim në kohë.

Filmi do të jetë i disponueshëm për herë të parë edhe në Blu-ray nga 26 tetori.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here