Filmat më të "piratuar" të vitit 2011Pirateria është një armike e madhe e industrisë kinematografike, por është e pamohueshme që tashmë është aq e përhapur sa mund të konsiderohet pjesë e saj.

Por, kush janë filmat më të kërkuar dhe më të shkarkur të gjysmës së parë të vitit 2011?

Ja renditja e 10 filmave më të piratuar:

10. London Boulevard,

9. The King’s Speech,

8. Hereafter,

7. Rango,

6. The Fighter,

5. The Next Three Days,

4. World Invasion,

3. The Chronicles of Narnia,

2. Tron-Legacy dhe

1. Season of the Witch.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here