Vanessa Hudgens mendon se publiku duhet të përgatitet pasi që film i saj i ri do “t’ua pëlcasë trurin atyre.

“Jam një vajzë super seksi që në këtë film e luaj një karakter që quhet Blondie. Aty ka luftë dhe sekuenca interesante që do t’ua ‘pëlcasin’ trurin”, tha ajo.

Vanessa nuk ka shumë kohë që është ndarë nga i dashuri Zac Efron.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here