James McAvoy do të interpretojë Ian Fleming, shkrimtarin dhe krijuesin e James Bond, në një film autobiografik që do të dalë në kinema në vitin 2011.

Filmi do të bazohet në librin “Ian Fleming, njeriu pas James Bond”, i shkruar nga Andrew Lycett. McAvoy ka interpretuar më parë përkrah aktores Angelina Jolie në filmin “Wanted”.

Ndërkohe, aktori Daniel Craig po përgatitet për filmin e 23-të të sagës së agjentit sekret anglez, që është ende pa titull, por që do të dale vitin e ardhshëm, 3 vjet pas “Quantum of Solace”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here