Një film i animuar 3D rreth luftës së UÇK-së është duke e punuar në Kosovë. Filmi do të jetë i metrazhit të gjatë, 60 minuta dhe do të shfaqet fillimisht në kinema, e më pastaj edhe nëpër të gjitha televizionet, si dhe do të vendoset edhe në DVD.

Filmi është i punuar tërësisht ne 3D, dhe mendoj se si i tillë është i pari në trojet shqiptare. Premiera do te jepet me 5 mars në Kino ABC, dhe pas premierës do të shfaqet në TV.

Nuk është një film komercial sepse Jasharët dhanë gjithçka për ne e kjo është me e pakta që ne mund të bëjmë për ta”, ka theksuar Bashkim Avdiu, përfaqësues i kompanisë “Sira”, e cila edhe është duke e punuar filmin e animuar rreth Adem Jasharit, raporton “KosovAlbaner”.

Ai thotë se meqenëse nuk kanë qëllimet komerciale, filmi do të shfaqet në të gjitha TV-të e interesuara si dhe do të shitet në DVD me një çmim të ulët, transmeton “Zëri”.

Përderisa nuk kemi asnjë qëllim komercial me filmin, ai do te transmetohet nga të gjitha TV-të e interesuara, do të ngarkohet edhe në internet që të mund ta shikojnë të gjithë. Po ashtu do të dal edhe si DVD me një çmim shumë të ulët, që të mund ta kenë të gjithë”, ka thënë Avdiu.Në vijim mund ta shihni një pjesë nga ky film i animuar:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here