Një vajzë ka çmendur ndjekësit e saj.

Në Instagram ajo hyri ‘Live’ dhe numri që e ndoqën ishte i madh.
Marie Madore ka plot 918 mijë ndjekës në Instagram dhe çmend me format trupore.
Për më shumë shikoni imazhet e saj kur ishte ‘Live’

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here