Kanuni” është shfaqja e regjisores Agnes Nokshiqi, e cila do ta përfaqësojë Kosovën në festivalin “Off Europa”. Festivali, i cili në ...
Duket se puna e palodhshme e aktores shqiptare ka filluar të shpërblehet.Bëhet fjalë për aktoren Edona Reshitaj, e cila është nominuar për çmimin...
Një prezantues super i suksesshëm si Carlo Conti ka hapur festivalin më të madh italian e të njohur shumë edhe nga shqiptarët “Sanremo...
Emri i propozuar për festivalin duket se do të ngjallë nostalgji në mesin e brezave më të vjetër në Rusi. Intervizion ishte emri...
Sevdai Radogoshi dhe filmi 'Ballkoni' kanë arritur të rrëmbejnë gjashtë çmime në festivalin ndërkombëtar 'Cinerockom'. Filmi ‘Ballkoni’ (Balcony) nga regjisorja Lendita Zeqiraj ka trimfuar...
Filmi “The Tree of Life” i regjisorit amerikan Terence Malick fitoi çmimin Palma e Artë në festivalin e sapo përfunduar të filmit në...