Kënga e cila përfaqëson Malin e Zi në edicionin e sivjetmë të Eurovizionit ka marrë kritika nga mediat angleze. Festivali evropiane i muzikës njihet...
Filmat “Crazy Heart” dhe “Avatar” ishin në mesin e fituesve të mëdhenj në ndarjen e 67-të vjetore të çmimeve Golden Globe Awards që...
Drama franceze “Rust and Bone” është emëruar filmi më i mirë në Festivalin e Filmit në Londër. Filmi flet për marrëdhënien intensive mes...
Kandidaturat për edicionin e 89-të “Academy Awards” u shpallën në Los Angeles, me një thyerje të traditës së mëhershme të transmetimeve drejtpërsëdrejti. Këtë radhë...
Nga 12 deri më 21 maj, Shqipëria prezanton filmat e tri viteve të fundit në Pavijonin e Vendeve të Evropës Juglindore. Gjashtë regjisorëve...
Kam pasur parasysh mediumin vlersues proffesional,dhe konkurencen aq të fortë për atë kam punuar në mënyren më efikase për atë mendoj un...