festim-jashariFestim Jashari ka refuzuar një ofertë shumë të rëndësishme siç shprehet ai, më ka ndodhë të refuzoj oferta shumë të rëndësishme në boten e modelimit, kam pasur një ofertë nga një fotograf nga Kolumbia të fotografohem për albumine tij të radhës po për shkaqe personale kam refuzuar, kështu që ndodh edhe të refuzosh ndonjëherë.

Nuk është i kënaqur me modelimin në Kosovë siç po rrjedhin gjerat nuk ka profesionalizëm e aq me pak agjencinë që duhet të ketë një shtet për modelat e tyre modelimin në Kosovë mund ta quaj vetëm hobi.

Kam dëshirë të jem një model me famë botërore dhe pse jo të korri sukses e të jem model për Armanin .

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here