Para se të njihej me bashkëshortin e saj të ardhshëm Josh Duhamel, Fergie Ferguson kishte një listë të detajuar me kërkesat për mashkullin e saj të ardhshëm.

Gjatë rrugës time unë kam bërë listën time të prioriteteve që kam dashur dhe besoj se nuk kam gjetur dikë që e kam njohur në një javë. E kam mësuar tashmë se cfarë më bëri të bie në dashuri me të”, thekson Fergie.

Më tej 35 vjecarja flet edhe për xhirimet e filmit “Nine”. “Kur kthehem nga xhirimet, Josh është shumë i gëzuar. Gjithmonë më bën komplimenta”, përfundon solistja e Back Eyed Peas.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here