Ferdi: Kalendari i Françeskës… vuaj si qenFranceska është shumë e zhveshur në “Kolorado kafe”, atje ku po pozon për kalendarin e saj, por janë punët e saj dhe unë nuk i fus hundët. Është karriera e saj, nuk mund t’ii ndaloj asgjë”.

Duket më i sgurt në vetvete (nuk kam qarë për dashurinë.Ka ndodhur të paktën dy herë, por ka qenë shumë kohë më parë) dhe as i frikësuar për të humbur të fejuarën e tij.

Ferdi Berisha,madje ka pranuar që e fejuara e tij të marrë falenderimin e tij për bërjen e një kalendari: “nuk e fsheh….vuaj si një qen, por do ta mbështes kudo”.

Pra, lidhja e tyre vazhdon më së miri, mes tyre nuk ka ndryshuar asgjë, as dashuria dhe as tërheqja fizike dhe pse xhelozia është një problem i madh.“Por siç u ndodh të gjithëve, unë jam xheloz, ndoshta pak më
shumë se sa normalja, por nuk e kam mohuar asnjëherë dhe kështu ndonjëherë bëj ndonjë skenë. Edhe pse pendohem për disa gjëra që i them, nuk mohoj asnjë nga fjalët e mia. Unë kështu jam gatuar…

”Për mall nuk shikoj fotografitë e lojës së Grande Fratellos (Përpiqem t’i shmang, pasi kam shumë nostalgji. Pra, është aty fillimi i dashurisë sonë dhe të shohësh ato fotografi është një gjë shumë prekëse), por ndërkohë kam gati librin tim, i cili i dedikohet historisë sime.Librin e kam realizuar bashkë me shkrimtarin Sabelli Fioretti dhe praktikisht ka përfunduar.

Vetëm jemi duke vendosur kur dhe si ta lançojmë. Përsa i përket përmbajtjes janë të gjithë elementët që nga ardhja në Itali dhe deri te fitorja e Grande Fratellos dhe natyrisht dhe ndjenja për Françeskën”./shekulli/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here