angelatikaaferditaTë tria janë të bukura dhe ndoshta kanë marrë këtë nur nga malësia e bukur e Shqipërisë dhe e Malit të Zi.

E kemi fjalën për të tria vajzat që jeni duke i parë në këtë foto, të cilat akomodimi në Amerikë ka bërë që të jenë shqiptaret më seksi në këtë vend të madh.

Vajzat modele Tika Camaj, Angela Martini dhe Afërdita Dreshaj pozojnë dhe shpesh herë i shikon me njëra-tjetrën. Për nga gjatësia, vajzat e Malësisë ia kalojnë shkodranes, por ende jo nga fama.
M. GJ.

Burimi: vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here