Hope e cila në vitin 2010 mori çmimin Yll i Playboy-t është e gjatë 178 cm, ndërsa më herët ishte fytyra e Versace-it dhe shumë shtëpive të mëdha të modës.

Ylli i Playboy-t, manekinia 26 vjecare Hope Dworaczyk ka xhiruar një editorial sexy me veshje të brendshme dhe sërish ka treguar se është një ndër femrat që meshkujve u ikën truri. 

Hope e cila në vitin 2010 mori çmimin Yll i Playboy-t është e gjatë 178 cm, ndërsa më herët ishte fytyra e Versace-it dhe shumë shtëpive të mëdha të modës.

Në lidhje me zhveshjet që bën në Playboy thotë se e ka pyetur gjyshen dhe se gjyshja i ka dhënë leje. “Kur gjyshja ime thotë se i pëlqejnë fotot nudo që bëj, për të tjerët as që më intereson çfarë mendojnë”. /Yllipress

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here