Johnny Depp ka thënë se fëmijët e tij e “mrekullojnë” dhe i japin shumë kënaqësi, sidomos kur largohet nga jeta prej aktori dhe merret me jetën e tij personale.

Aktori 48 vjeçar ka thënë se jeta e tij ka ndryshuar krejtësisht kur është bërë baba, sidomos pas ardhjes në jetë të vajzës së tij Lily – Rose.

“Lindja e bebes më zgjoi dhe pata një botë më të mirë”, tha Johnny. “Të biesh në dashuri, në atë shkallë është sikurse të dashurosh një engjëll të vogël”, tha Johnny.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here