Mamaja e Michael Jackson, Katherine që ka në kujdestari fëmijët e ish mbretit të pop-it, deklaron se ata do shkojnë në një shkollë private.

Në shtator do shkojnë në një shkollë private. Michael i shkollonte me mësues privat në shtëpi por ata nuk kanë shokë. Për ta dua një shkollim tradicional”, theksoi ajo.

Prince 13 vjeç, Paris 12 dhe Blanket 8 nuk do shkojnë në një shkollë private thjesht për të mësuar, por ata do aktivizohen edhe në kurse karateje e noti, transmeton Top Channel.

Kohët e fundit Katherine është vënë në qendër të vëmendjes pasi ish bashkëshorti Joe e ka akuzuar për vdekjen e të birit edhe pse më pas ai tërhoqi çdo akuzë publike

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here