Fejohet Morena Taraku?Në një fotografi të postuar nga vetë ajo në rrjetin social SnapChat, përveç provokimit që ka bërë, në sy bie edhe diçka tjetër.

Në dorën e saj të majt shihet një unazë e cila duket si të jetë unazë fejese.

Se kush ia dhuroi asaj këtë unazë dhe a ka të bëjë me ndonjë propozim mbetet ta shohim.

Fejohet Morena Taraku?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here