Jastini thuhet se e ka propozuar Jesikën në një pushimore në Montana.

“Jastini e ka propozuar atë në një pushimore”, kështu theksonte një post në Twitter nga një person i panjohur, që shkaktoi turbulencë në portalin “Starpulse”. 

Dëshmitarët për portalin kanë treguar se ka qenë shumë romantike, dhe se Justin është gjunjëzuar dhe e ka pyetur Jesikën se a dëshiron të martohet me të.

Çifti për momentin është në skijim në një pushimore luksoze në Montana ndërsa zëvendësi i tyre nuk ka rënë dakord për a vërtetuar lajmin por as për të demantuar atë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here