Fejesa për Shpatin është një sport i vështirëAta nuk ndahen për asnjë çast nga njëri-tjetri dhe janë çifti më i bukur i momentit, por duket se për Shpat Kasapin, fejesa është një sport shumë i fortë dhe kjo është më së e dukshme në foto.

Të pozosh në kopertina revistash është shumë e lehtë, por t’i gjendesh të fejuarës në momente kur ajo gati rrezikon të rrëzohet është e vështirë.

Edhe pse Afërdita është mësuar të ecë në majë të gishtave nëpër pasarela, i ndodh që për faj të takave të larta apo terrenit të keq të ndodhet në situata paksa kritike.

Padyshim Shpati i gjendet gjithmonë pranë. Me shumë mundim ai përpiqet t’i ndodhet afër, por sforcimi i tepruar tregon se më shumë sesa një mashkull i vërtetë,

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here