Fatmir Limaj pëlqen UnikkatilinFatmir Limaj ka qenë mysafir në emisionin Natën me Fatmir Spahiun, ku është përgjigjur në pyetje të ndryshme të nikoqirit.

Njëra prej pyetjeve ishte se a e pëlqen reperin Viktor Palokaj të njohur si Unikkatil.

Përgjigja e deputetit të Kuvendit të Kosovës ishte ‘po’, por jo vetëm për tekstet e këngëve.

Por, Limaj e vlerëson për faktin se përkundër se Rebeli dhe disa anëtarë të labelit të tij jetojnë jashtë Kosovës, ata janë vazhdimisht në rrjedha me atë që ndodh këtu.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here